180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το `χει ξανακάνει, όμως μπορεί;

Ανάλογο κακό ξεκίνημα με το φετινό είχε ξανακάνει ο Παναθηναϊκός την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο Champions League, πριν από δύο χρόνια, όταν με δύο ήττες τις πρώτες δύο αγωνιστικές είχε καταφέρει στα επόμενα 4 ματς να γυρίσει τούμπα τα προγνωστικά και να προκριθεί, μάλιστα ως πρώτος από τον όμιλό του στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το θέμα, βέβαια, που προκύπτει, είναι αν μπορεί να το ξανακάνει και τώρα...
undefined


Με Σιμάο στόπερ χάνει απ' την Ιντερ

Φαβορί ο Χιμένεθ

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μπροστά της τον... Γολγοθά που ακούει στο όνομα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Europa League, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως το νούμερο ένα θέμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι το ματς στη Ρωσία. Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ομάδας.
Το βράδυ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Καραϊσκάκη

Κατάμεστο θα είναι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι το Καραϊσκάκη, αφού μεγάλη είναι η ζήτηση, που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οποιος επιθυμεί να βρεθεί στο φαληρικό στάδιο θα πρέπει να βιαστεί, καθώς μόλις 2.300 εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση.
Η εξαιρετική

Κόλα: Πρώτο μέλημα η ψυχολογία

Την ανάκτηση της ψυχολογίας έθεσε ως βασικό μέλημα της ΑΕΚ ο Χριστόφορος Κόλα, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Δικεφάλου, αναγνώρισε τις μεγάλες δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Ζενίτ,

Προορίζει Μούσλι για βασικό ο Δερμιτζάκης

Πολλές είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς το βράδυ της Πέμπτης (30/9), όπου ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται στην Τούμπα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκτός αποστολής ο Λούσιο Φιλομένο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε

Στην τελική ευθεία το βυσσινί παλάτι

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση την 21η Νοεμβρίου στην λαρισινή ομάδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ,

Της την έκανε ξανά η Ρούμπιν!

Σε κακό δαίμονα της Μπαρτσελόνα αποδεικνύεται η Ρούμπιν Καζάν. Μετά την περσινή της νίκη στο Καμπ Νου, η Πρωταθλήτρια Ρωσίας υποχρέωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους μπλαουγκράνα σε ισοπαλία στο Τσεντράλνι, αυτή τη φορά με 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Champions League στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, βάζοντάς του... φωτιά! Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι, ενώ στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Πάρτι η Ιντερ, δύσκολα η Γιουνάιτεντ

Πλούσιο θέαμα και πολλά τέρματα είναι ο απολογισμός της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής του Champions League, με τα φαβορί να επικρατούν εύκολα ή δύσκολα. Επιβλητική εμφάνιση από την Ιντερ, που συνέτριψε με 4-0 τη Βέρντερ Βρέμης, με τον Σάμουελ Ετό να πετυχαίνει χατ-τρικ. Για τον ίδιο όμιλο, τον 1ο, η Τότεναμ επικράτησε με 4-1 της Τβέντε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το τρίποντο από το Μεστάγια, 1-0 τη Βαλένθια, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε την Μπούρσασπορ η Ρέιντζερ για τον 3ο όμιλο. Στο 2ο γκρουπ, η Σάλκε, για την οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Κυργιάκος Παπαδόπουλος, επικράτησε με 2-0 της Μπενφίκα, νίκη και για τη Λιόν, 3-1 τη Χάποελ Τελ Αβίβ.
Περισσότερα σε λίγο...

Εγκλήματα Τζόρβα και τιμωρία Εντόι!

Πενήντα χιλιάδες κόσμος ανέβηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (29/9) προσμένοντας να δει τον γνωστό ευρωπαίο Παναθηναϊκό στην πρώτη του εντός έδρας παράσταση για το Champions League, αντ' αυτού, όμως, έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια έχοντας πιεί όλο το ποτήρι με το...

"Οχι ζωής ή θανάτου το ματς με Αρη"

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Ρόζενμποργκ και τη Βαλερένγκα φαίνεται πως απασχολεί τους νορβηγούς, με αποτέλεσμα η παρουσία του Αρη στο Τροντχάιμ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League να περνάει... απαρατήρητη. Αυτό φάνηκε και από τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ρόζενμποργκ, Νιλς Αρνε Εγκελ, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας αναλώθηκε σε ερωτήσεις για το ντέρμπι της Κυριακής (3/10).

Ο Εγκελ, πάντως,

Απόψε φόρα τα καλά σου!

Ετοιμος να φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και να χαρίσει άλλη μια βραδιά δόξας, απ' αυτές που μόνο αυτός ξέρεις και μπορεί, είναι ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται απόψε (29/9, 21:45GR) την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να έχει περισσότερους από 50.000 οπαδούς.

Με την πρεμιέρα

Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Κοπεγχάγης

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία. ΜΜΕ στην σκανδιναβική χώρα μεταδίδουν πως δύο οπαδοί της Κοπεγχάγης μαχαιρώθηκαν από έλληνες οπαδούς σε μπαρ της Αθήνας, το βράδυ της Τρίτης (29/9).

Τα

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Επιμένει στην κυκλοφορία ο Βαλβέρδε

Ενα από τα σημαντικότερα προβλήματα της προηγούμενης σεζόν για τον Ολυμπιακό ήταν η προβληματική κυκλοφορία της μπάλας. Αντίθετα, στην πρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των ερυθρολεύκων η καλή κυκλοφορία ήταν ένα από τα βασικά της ατού και ο βάσκος τεχνικός στηρίζει πολλά σε αυτή. Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του φάνηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο 46χρονος τεχνικός δεν εφησυχάζει.
Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη άνοιξε τις πύλες του για τους εκπροσώπους του Τύπου το πρωί της Τρίτης (28/9) και είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από κοντά ένα μικρό δείγμα του τρόπου, με τον οποίο δουλεύει ο Βαλβέρδε.
Ο προπονητής του

Από τη Σουρωτή στην Τούμπα οι οπαδοί

Μέσα σε διάστημα 24 ωρών, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά την ομάδα. Τούτη τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας. Ο λόγος ήταν προφανής και σχετίζεται με τις κακές εμφανίσεις του συνόλου που οδήγησαν σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτή τη φορά πάντως οι περίπου 30 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας ήταν εκπρόσωποι οργανωμένων συνδέσμων.
Οι τελευταίοι

Χωρίς Μανωλά στη Ρωσία

Με κυριότερο πρόβλημα την απουσία του Κώστα Μανωλά προετοιμάζει ο Μπλένταρ Κόλα την ομάδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) με τη Ζενίτ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.
Ο νεαρός άσος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δέκα ημέρες και δεν θα βοηθήσει την ΑΕΚ, ούτε στο ματς με τη Ζενίτ, αλλά ούτε και σε αυτό με την Ξάνθη την Κυριακή (3/10).
Ντιόπ και Πατσατζόγλου, πάντως, είναι στη διάθεση του προσωρινού τεχνικού της Ενωσης και θα βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση και ο Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Ρωσία.
Μετά το τέλος της προπόνησης, Κόλα και Γκρέταρσον ανακοίνωσαν την 20μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Σάχα, Καφέ, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγό, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Γκέντσογλου.
sport.gr

Εκκληση Καζάζη στους ισχυρούς του ΠΑΟ

Στο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με τον Στέλιο Καζάζη να κάνει έκκληση στους Πατέρα, Γιαννακόπουλο και Βαρδινογιάννη, για βοήθεια, σε ένα τμήμα, που όπως τονίζει, λείπουν ακόμη και τα νερά και τα tape.

Ο τεχνικός του

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οριστικά χωρίς Καντέ και Γιούρκα

Μετά τον Σίντνεϊ Γκοβού, που ούτως ή αλλως έχοντας υποστεί θλάση δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, την Δευτέρα (27/9) οριστικοποιήθηκαν δύο ακόμη απουσίες για τους πράσινους, αφού τέθηκαν νοκ άουτ ο Σεντρίκ Καντέ, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 μέρες, αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αποχώρησε από το πρόγραμμα και την Τρίτη (28/9) θα υποβληθεί σε εξετάσεις...
Ο τραυματισμός

Νικοπολίδης: Παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας

Για τον νέο Ολυμπιακό και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός των ερυθρολεύκων περιέγραψε το καλοκαιρινό κομφούζιο, που επικράτησε στην ομάδα με την πληθώρα αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, εξήγησε την απόκτηση των πολλών ξένων παικτών, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στάθηκε επίσης στις δυσκολίες των αγώνων στην επαρχία και εξύμνησε το ρόστερ του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως διαθέτει παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας.
Ο Νικοπολίδης αρχικά μίλησε

Στηρίζει Παπακώστα ο Πηλαδάκης

Το αρνητικό φετινό ξεκίνημα της Λάρισας έχει φέρει τους βυσσινί σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετά και τη συμπλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής, βρίσκονται στη 12η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, με πέντε μόλις βαθμούς. Ωστόσο, ο Κώστας Πηλαδάκης δεν χρεώνει την αποτυχία στον Γιάννη Παπακώστα, τον οποίο και συνεχίζει να στηρίζει.

"Θα

Ζιλμπέρτο: Από εμάς εξαρτάται

Δηλώσεις για το ματς του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη έκαναν σε ιστοσελίδα της Δανίας οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δύο άσοι του τριφυλλιού τόνισαν, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση του Παναθηναϊκού.
Ο Ζιλμπέρτο

Και τώρα ποιος;

Τέσσερις μέρες πριν το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ και πιο δύσκολο του ομίλου με αντίπαλο τη Ζενίτ εκτός έδρας, η Ενωση είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει νέο προπονητή που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα. Στην Αγία Πετρούπολη θα καθίσει στον πάγκο ο Μπλένταρ Κόλα με βοηθό τον Αρνααρ Γκρέταρσον, αλλά από κει και πέρα στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πρέπει να τρέξουν άμεσα για την επαρκή αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Διακαής πόθος ο Κλοντ Πιελ, παίζει πάντα του Μπολόνι, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου.

Η αγορά του