180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ρομέου: Βαθμούς σε κάθε παιχνίδι

Ο Περέιρα Ρομέου φιλοξενήθηκε στην αποψινή (9/11) εκπομπή του Novasports και μίλησε για την φετινή πορεία της Λάρισας, το νέο γήπεδο της ομάδας, την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, τον συμπατριώτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και για τα γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα των βυσσινί.



O 25χρονος μέσος της ΑΕΛ μίλησε:
Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό: "Εχουμε παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια… Εξαιτίας αυτής της ανοδικής πορείας των τελευταίων αγωνιστικών, ευελπιστώ πως θα κάνουμε έναν πολύ καλό αγώνα και με τον Παναθηναϊκό. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νέους παίκτες να δείξουν την αξία τους και για την ομάδα να αποδείξει πως αξίζει να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση".
Για τον συμπατριώτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Τρέφω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για τον άνθρωπο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ ισχυρή προσωπικότητα ο οποίος έφυγε από την Βραζιλία και κατάφερε να κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ένας παίκτης που τον θαυμάζω και για την στάση του μέσα στο γήπεδο και συνηθίζω να παρατηρώ τις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
Για τον γενικότερο στόχο των παικτών της Λάρισας: "Ο στόχος που έχουμε γενικότερα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι να κερδίζουμε πόντους σε κάθε αγώνα. Έχουμε πολλούς μπροστά μας και πολλά πράγματα θα συμβούν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μας ωστόσο έχουν την ωριμότητα να προσαρμόζονται σε κάθε επόμενο παιχνίδι".
Για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα γήπεδο τέτοιων διαστάσεων και για τους παίκτες αλλά και για τους φιλάθλους, ενώ για εμάς αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις εκεί".
Για τα γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα: "Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής, πάντα φροντίζει να μαθαίνει νέα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μαθαίνω να επιτίθεμαι και να πετυχαίνω αυτά τα γκολ. Και στη Βραζιλία που ήμουν τα προηγούμενα χρόνια, ήξερα πως για τον κάθε παίκτη είναι εξίσου σημαντικό και να επιτίθεται αλλά και να αμύνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου