180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις για το θέμα της πώλησης του Κέβιν Μιραλάς

Δηλώσεις για το θέμα της πώλησης του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σεντ Ετιέν, Ρολάν Ρεμεγιέρ, ο οποίος τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνει διαπραγμάτευση για το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που ορίζεται ως οψιόν αγοράς του βέλγου επιθετικού.
Σε
συνέντευξη στην εφημερίδα "Le Progres" ο Ρεμεγιέρ τόνισε πως η Σεντ Ετιέν δεν πρόκειται να κάνει παζάρια και πως ισχύει η συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, όταν ο Μιραλάς παραχωρήθηκε ως δανεικός.
Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός, εφόσον θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη, θα πρέπει να καταβάλλει έως τις 31 Ιανουαρίου το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.
"Εχουμε συμφωνήσει για ένα συγκεκριμένο ποσό. Η συμφωνία είναι επίσημη και επικυρωμένη από τη FIFA. Είτε θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πληρώνοντας το ποσό αυτό είτε δεν θα το κάνουν και θα μιλήσουμε με τον μάνατζέρ του στο τέλος της σεζόν ή θα πωληθεί σε άλλη ομάδα. Αν μας προσφέρουν 2.499.000 ευρώ θα πούμε όχι! Δεν θα γίνει καμία διαπραγμάτευση. Υπάρχουν πράγματα που δεσμεύουν και τις δύο ομάδες. Θα μας δώσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, διαφορετικά δεν θα γίνει η δουλειά", τόνισε συγκεκριμένα ο Ρεμεγιέρ και κατέληξε:
"Δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Ολυμπιακό. Αλλωστε, δεν βλέπω το λόγο από τη στιγμή που υπάρχει μία συγκεκριμένη οψιόν αγοράς. Αυτή τη στιγμή ο Μιραλάς είναι η βεντέτα της ομάδας και οι Έλληνες είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου