180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γλυκόπικρη γεύση στον Κάμπο

Η ΑΕΛ έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Αρη, ωστόσο οι βυσσινί θα μπορούσαν να είχαν πάρει και το διπλό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς στο φινάλε το δοκάρι στέρησε από τον Κουζέν το γκολ και από την λαρισινή ομάδα δύο επιπλέον βαθμούς στις αποσκευές τους...


Στο
στρατόπεδο της ΑΕΛ επικρατούν ανάμικτα συναισθήματα την επομένη της ισοπαλίας στην Θεσσαλονίκη. Αφενός υπάρχει ικανοποίηση για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα το παιχνίδι με τους κίτρινους και την εμφάνιση που πραγματοποίησε, αφετέρου στεναχώρια που αυτή η εμφάνιση δεν έφερε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο που θα της έδινε επιπλέον ώθηση.
Οι τραυματίες Βενετίδης και Βελάσκο ανέβασαν... στροφές στην πρωινή προπόνηση και κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/11) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Κόντρα στο Τριφύλλι, δεν θα αγωνιστούν σίγουρα ο τραυματίας Αμπουχατζίρα και ο Νταμπίζας που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών στο συγκεκριμένο ματς.
Χωρίς κόσμο θα παίξει η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκός, καθώς μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, η Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοδυτικής Αττικής δεν έδωσε το ΟΚ για τη μετακίνηση φιλάθλων, παρά το γεγονός πως οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει για την ανταλλαγή εισιτηρίων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Εξάλλου, ο Ντανιέλ Κουζέν έλαβε πρόσκληση από την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν για τον φλικό αγώνα με την Εθνική Σενεγάλης στο Παρίσι, στις 17 Νοεμβρίου. Επίσης, ο Φώτης Γκουντρουμπής, μέλος της ομάδας Νέων U-17, κλήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει των φιλικών αγώνων με τη Σερβία στο Κιλκίς (16 και 18 Νοεμβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου