180Football614x60 McBookieFootball614x60.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους επιστροφές στην ΑΕΚ

Μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας τους και τα πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ χωρίς αυτούς, οι Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Γεωργέας, προπονήθηκαν κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης (10/11) και υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τους Γεωργέα, Μπερνς, Λεονάρντο, Γκερέιρο, που προπονήθηκαν επίσης χωρίς πρόβλημα. Η κατάσταση όλων θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, μέχρι και την Παρασκευή (12/11) που θα βγει η αποστολή.


Ο
Μανόλο Χιμένεθ είχε απηυδήσει με τα τόσα προβλήματα τραυματισμών που κλήθηκε να βρει λύσεις για την αντικατάστασή του, όμως από το πρωί της Τετάρτης (10/11) μπορεί και πάλι να χαμογελά. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιστροφή των περισσοτέρων από τους απόντες, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τις πολλές ελπίδες που συγκεντρώνουν για να δώσουν το παρών στην Τούμπα, το βράδυ του Σαββάτου (13/11).
Ο λόγος για το Νίκο Λυμπερόπουλο, που για πρώτη φορά γυμνάστηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο, έστω κι αν δεν το ζόρισε ιδιαίτερα, αλλά και τους Γιάχιτς, Μπερνς,  Μανωλά, καθώς και τον Νίκο Γεωργέα που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Παράλληλα, χωρίς πρόβλημα προπονήθηκαν και οι Λεονάρντο, Γκερέιρο, που θα βρίσκονται σίγουρα στην αποστολή που θα ανακοινωθεί παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Εκεί όπου δεν υπολογίζονται πάντως οι Σκόκο, Ντιόπ, που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χιμένεθ θα τους περιμένει όλους μέχρι την Παρασκευή (12/11) - οπότε και η ομάδα θα μετακομίσει στο νέο της προπονητικό κέντρο - ευελπιστώντας πως θα έχει τους περισσότερους τουλάχιστον, στη διάθεσή του για το πρώτο από μια σειρά εξαιρετικά δύσκολων αναμετρήσεων, που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου